Geef het door Reclame is een jong en enthousiast reclamebureau in Zoetermeer. Zij zijn gespecialiseerd in autobelettering.
U kunt hierbij denken aan autoreclame, bestickering, plakletters, beletteren, autostickers, raambelettering, bootbelettering, vrachtwagenbelettering, busbelettering, aanhangerbelettering, winkelbelettering enzovoort.


Met autobelettering maakt u van uw auto een rijdend visitekaartje, zodat u nergens meer onopgemerkt voorbij rijdt. Met gebruikmaking van hoogwaardige kwaliteitsfolie is autobelettering nog altijd de beste vorm van auto reclame voor een relatief lage investering. U kunt bij ons terecht voor eenvoudige plakletters of auto stickers, maar ook voor een uitgebreide autobelettering.

De mogelijkheden met autoreclame zijn echt ongekend! Er zijn vele soorten folie en kleuren voor de autobelettering verkrijgbaar, wij kunnen u hierin goed adviseren. Ook als u een full color print op uw auto wilt is dit mogelijk. U kunt denken aan bijvoorbeeld een foto of uw logo.  Of u nu uw auto, bedrijfsauto, bus of aanhangwagen wilt laten beletteren, het is allemaal mogelijk.

 

auto beplakt met stikkers

Uw auto laten beplakken

Natuurlijk wilt u als eerste weten wat de kosten zijn voor de auto belettering die u wilt. U kunt snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Zorgt u ervoor dat u zoveel mogelijk informatie meestuurt, zoals merk auto, type, (eventueel verhoogd of verlengd), bouwjaar, kleur, wat u er op wilt hebben, hoeveel kleuren enz. Indien van toepassing kunt u misschien ook uw logo meesturen, zodat wij u voor u een voorbeeld kunnen maken op een schaaltekening met uw gewenste belettering, en u kunt zien hoe mooi de autobelettering wordt!

Voordelen

  • De aanschaf van belettering is (vooral bij Geef het door Reclame) relatief goedkoop
  • Autobelettering is erg goed voor de naamsbekendheid van uw bedrijf
  • Een goede belettering zorgt voor een goede presentatie van uw bedrijf en werkzaamheden
  • Na verloop van tijd is de autobelettering gewoon weer te verwijderen
  • Met auto reclame bent u 365 dagen per jaar zichtbaar met uw boodschap
  • Voor uw auto stickers heeft u een grote keuze uit diverse kleuren

Voor meer informatie en advies, kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend
contact met ons opnemen.

Schadeherstel

Schade is vaak snel opgelopen. Een moment van onoplettendheid bij het achteruitrijden. Een deur die langs de zijkant van uw auto schampt. Steenslag op de snelweg die krassen in de lak maakt. En dat is natuurlijk flink balen.

Gelukkig is er een bedrijf dat schade aan uw auto razendsnel herstelt. Autoschade is een allround schadeherstelbedrijf, dat zorg draagt voor de reparatie van uw auto. Wij werken snel, vaardig en efficiënt. Daarom bent u bij Autoschade Hengelo altijd aan het juiste adres!

Schade snel hersteld

Wat voor soort schade uw auto ook heeft opgelopen, wij herstellen het snel en vlekkeloos voor u. Denk daarbij aan het vervangen en vernieuwen van onderdelen, het opnieuw spuiten van het plaatwerk, monteren en demonteren, richten maar ook vervanging en renovatie van het spuitwerk.

Onderdelen kiezen

Soms is een onderdeel van de auto zodanig beschadigd geraakt, dat herstel praktisch onmogelijk is. Gelukkig zijn er ook dan genoeg mogelijkheden: u kunt er voor kiezen uw onderdelen ‘origineel’ bij te bestellen. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om merkloze of gebruikte onderdelen toe te passen; dit kan veel geld besparen! Vraag uw specialist bij Autoschade Hengelo naar de beste keuze.

Contact

Zoekt u een autoschade garage in de regio Hengelo? Ga dan voor kwaliteit en vakmanschap. Wij staan dag en nacht klaar om uw auto uit de kreukels te halen. Onze experts zijn de specialisten als het gaat om schadeherstel van bijvoorbeeld plaatwerk. Daarnaast beschikken we over een professionele spuiterij, waardoor iedere auto weer als nieuw voor de dag komt.