Heeft u een probleem met uw auto of heeft u een gedegen en eerlijk advies nodig?

Hiervoor bent u bij het auto style forum aan het juiste adres! Wij zijn namelijk een allround garagebedrijf
dat in alle markten thuis is zodat wij u op elk aspect in auto- of electrotechniek van dienst kunnen zijn.

Auto style forum gaat in samenwerking met u op zoek naar een oplossing voor het onderhoud, reparatie, apk, autoschadeherstel of een inbouwmogelijkheid voor uw auto welke aan uw specifieke wensen en eisenvoldoet.

Uiteraard doen we dit tegen de scherpe prijzen en kwaliteitsnormen welke u van ons gewend bent!

 

autos in de garage

Apk Keuring

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. In Nederland staat de keuringsplicht beschreven in de Wegenverkeerswet 1994 en daarvan afgeleide regelingen.

Volgens deze regelgeving moet u uw personenauto, bedrijfsauto, driewieler of aanhangwagen met een toegestane maximum massa van meer dan 3.500 kg, jaarlijks of om de twee jaar laten keuren.

Afhankelijk van het voertuig, de datum dat deze voor het eerst op de weg is toegelaten, én het soort brandstof, moet dat vanaf het derde of vierde levensjaar. Na deze eerste keuring vindt de eerstvolgende keuring plaats na één of twee jaar.

De keuringsmeesters die bij ons werken staan voor uw klaar om uw auto professioneel te keuren zodat u veilig en onbezorgd de weg op kunt.

Ruitenservice

Een ster in uw voorruit? Dat is vervelend, zeker als deze zich precies in uw gezichtsveld bevindt. Door onder andere temperatuurwisselingen kan een ster gemakkelijk een barst worden. Dit brengt niet alleen extra kosten met zich mee, maar levert ook een reëel veiligheidsrisico op. De effectiviteit van de kooiconstructie en airbags zijn namelijk voor een groot deel afhankelijk van de voorruit van uw auto.

Tijdig repareren is daarom erg belangrijk!

Bij ruitschade kunt u het beste zo snel mogelijk contact opnemen met  zodat wij direct kunnen ingrijpen voordat het te laat is. Uiteraard geven wij u een gedegen en eerlijk advies aan de hand van de situatie.

 

auto ruit repareren

 

Banden service

Uiteraard kunt u zonder banden niet rijden en met slechte banden bent u een gevaar op de weg als het op het snel reageren en het remmen met uw auto aankomt. Wij bieden u vele diensten aan als het om autobanden gaat zoals:

 • Bandenwissel
 • Uitlijnen
 • Balanceren
 • Bandenreparatie
 • Bandenspanning controleren
 • Winter en zomerbanden

Alle bovenstaande werkzaamheden kunnen wij met de grootste zorg voor u uitvoeren uiteraard tegen een scherpe prijs. Wij gebruiken enkel kwaliteits banden welke gegarandeerd zonder problemen jaren
mee kunnen gaan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adviseurs.

Reinigingsservice

Wij bieden diverse diensten aan voor zowel nieuwe als gebruikte voertuigen om deze in een optimale staat van optisch onderhoud te brengen en te houden. De auto wordt gewassen, indien noodzakelijk gepolijst en vervolgens in de was gezet.

Het interieur wordt perfect gereinigd en vlekken in de bekleding worden waar mogelijk verwijderd. Ook zorgen wij voor ontvetting van het motorcompartiment (dus niet de motor zelf) waarna deze ruimte wordt voorzien van een glanzend en vochtwerend middel.

Ook krassen als gevolg van een lichte aanrijding of vandalisme kunnen bij ons nagenoeg onzichtbaar gemaakt worden. Laag voor laag wordt de lak op de beschadigde plek opgebouwd en tot een geheel gesmolten met de bestaande lak. Ook hiervoor gebruiken wij een uitgekiende manier van polijsten.

Periodiek onderhoud

Goed en regelmatig onderhoud aan uw auto is van cruciaal belang. Hiermee worden onaangename en dure verrassingen op het verkeerde moment voorkomen. Autostyleforum kan kleine en grote onderhoudsbeurten voor u uitvoeren.

Bij een klein onderhoud worden alle vitale functies zoals banden, uitlaat, batterij, schokdempers en remmen van de auto nauwkeurig onderzocht. De lampen worden bijgesteld, vloeistoffen bijgevuld en de olie en het oliefilter worden ververst /vervangen.

Bij een grote onderhoudsbeurt worden diverse onderdelen in, onder en om de auto en onder de motorkap nauwkeurig gecontroleerd en indien noodzakelijk vervangen. U ontvangt natuurlijk eerst een prijsopgave
alvorens wij tot reparatie of vervanging van de onderdelen over gaan.

Heeft u vragen of wilt u uw auto aanbieden voor onderhoud? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

 

anwb auto onderhoud

 

Elektronische inbouw service

Het inbouwen van auto elektronica is niet uw dagelijkse bezigheid. Wél die van ons! Het is dus ook aan ons om voor en tijdens en na het installeren van de gewenste produkten alle zorg en aandacht op u en uw auto te vestigen. Wij bieden u vele opties aan als het om auto elektronica inbouwen gaat zoals:

 • Autoradio’s
 • Speakers en subwoofers
 • Versterkers en Signaal processors
 • Monitoren, multimedia en gameconsoles
 • Navigatie systemen
 • Fleet management
 • Track and Trace systemen
 • Autobeveiliging en alarmen
 • Carkits tbv handsfree bellen

Alle bovenstaande opties voor uw auto kunnen wij met de grootste zorg voor u uitvoeren en uiteraard tegen een scherpe prijs. Wij gebruiken enkel kwaliteits producten welke gegarandeerd zonder problemen jaren mee kunnen gaan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adviseurs en car hifi specialisten.